joging2 .

Sunday, 22 May 2011

aqw benci !

aqw benci untuk jdi diri aqw .benci sgat ! suma owng pndang rendah at aqw .cam pelaq gyh .suma benda aqw kna mgalah .sumanya ! ngan ibu aqw kna mgalah , ngan kwan2 aqw kna mgalah , ngan ayah aqw kna mgalah , ngan azim , ngan atok , ngan adex2 aqw n ngan suma owng aqw kna mgalah .knapa ?! ta da sapa2 pown try pham aty aqw .aqw ja yg kna pham prsaan depa .aqw cam ta wujud ja bgy depa .tao ark aqw ni pown ad prsaan cam ampa ? aqw ni manusia yg lemah ja .aqw da sabaq bwt sekian lama .atok slalu pilih kasih antara aqw ngan sepupu2 aqw .suma benda aqw bwt , suma benda salah .spupu aqw bwt salah dya ta kesah .aqw ta bwt pown benda tuh tpy ,,, dya tuduh aqw yg bwt .cam pa agy ! hate atok ! atok jahat ngan aqw .ayah pulak taon ni azim na exam PMR .ayah ta bgy aqw main pc .ayah mrah aqw cbb azim na study konon .msa aqw UPSR dlu haram sowng pown ta heran .dox main pc bwt tatao ja .mcm aqw tga main game sama .padahal aqw dox study .bpak aqw pown pilih kasih gak ! aqw benci suma owng !!!

Sunday, 8 May 2011

Assalamualaikum kepada umat Islam sekalian. hari ni tak de apa2 yang best pown. da larh bosan tambah2 masa tengah belajar tadi. memang ngantuk gila ! tapi sabar aje larh niat datang sekolah nak belajar bukan nak tido yerr. tak pernah ada orang ajar datang sekolah nak tido. kalau ada gtao aku, biar aku gy betulkan otak orang tu. cian dia, maybe dia sakit otak kowt. lepas belajar goegrafi ada perhimpunan pulak, lagi larh bosan ngok oiii. dengar aje larh cikgu nak cakap apa. aku terpaksa tadah telinga dengar cikgu cakap. cikgu tukar peraturan pulak. tak ley gado2 kalau tak gantung sekolah ler jawabnya. mak aiii, aku baru terpikir nak cari gado ngan budak sekolah aku. tak pe2, dosa gado2. lepas tu beratur nak keluar pagar sekolah. masa balik aku beli air lengkong. my feveret lorh !!! minum masa jalan sambil sembang2. masa jalan nak balik umah Ija datang. kawan aku datang ! sembang2 ngan dia n uda. uda kawan sejati aku kowt. dia baik bagi aku, tatao larh bagi ampa cam na. tapy ,,, yang aku pasti aku sayang dia sebagai kawan baik aku. aku tercerita pasal nisah ponteng perhimpunan kat Ija. nisah dapat tao masa dia tanya aku. dia cam marah aku jer. sorry yer nisah aku tak sengaja.tapy ,,, aku malas nak kesah kalau unx ta mo kawan ngan aku pown. tapy, lagi elok kalau kita terus berkawan. jangan larh memutuskan silaturahim sesama muslim .
Sekian .